keyboard_arrow_right
Kontakt oss

Kontakt oss

Gratis rådgivning

Aalerud AS har store mengder erfaring fra det aller meste, og siden selskapet er av det lokale / regionale slaget er det rimelig enkelt å få kontakt med en ekspert på området du er interessert i. Uansett hva det gjelder, kan vi finne løsninger som passer deg. Derfor er det bare å ta kontakt om du ønsker informasjon. Det er helt uforpliktende, for vi elsker å se over hva som skjer i både nærmiljøet og andre steder i landet. Som oftest kan vi til og med gi en gratis, rask rådgivning hvis det ikke er behov for noe større – bare for bransjens skyld.

Du er velkommen til å ta kontakt med oss enten her via hjemmesiden, eller gjennom Norconsult der utvalget av tjenester er mye større. Tar du kontakt her, vil du få et raskt svar med den informasjonen du trenger, samt tips om videre behov av konsulenter, ingeniører eller teknikere. Til tider er det veldig stor pågang, men de ansatte fra Aalerud AS som nå jobber for Norconsult vil se til å svare så fort som mulig.

Middels store prosjekter

Aalerud AS vokste frem som en rådgiver innen VVS, kjøleanlegg og inneklima. Selskapet har tatt på seg alt fra små oppdrag i hjemmet til større prosjekter hos bedrifter og i industribygg. Dermed skyr vi ikke fra noen prosjekter, spesielt om de går over lenger tid og vil fokusere på miljøet. Dessverre har ikke selskapet lenger tid til å drive med ørsmå prosjekter – i et slikt tilfelle er det nok best du får litt rask, gratis rådgivning og finner deretter lokale fagarbeidere som kan utføre selve jobben. Snakker vi noe større prosjekter, er det dog bare å ta kontakt.

Her snakker vi alt fra landskap og avløp til varmeanlegg i kontorbygninger og generelt VVS-arbeid på større areal. Det er dette vi er best kjent med, og her vi kan gi den beste evalueringen. Siden Aalerud AS nå er en del av Norconsult, vil det sjeldent ta lang tid før en pakke med tjenester har blitt satt sammen på tvers av den faglige organisasjonen.

Store prosjekter

Aalerud og Norconsult tar gjerne på seg store prosjekter – uansett om de er i Norge, på vannet eller i utlandet. Med nesten tre tusen ansatte er det alltid rom for noe nytt, så lenge man tenker langsiktig og fokuserer på miljøet. Selskapene har særdeles mye erfaring innen multifunksjonelle bygninger og utvikling av lokale sentere, men kan også gi en ytterst informerende evaluering av enda større prosjekt – både statlige og private. Uansett om vi snakker olje og gass, industri, samferdsel, sikkerhet, IT, arkitektur, vannløp, energi eller eiendom, vil det alltid finnes eksperter som står klare til å hjelpe deg med det meste av planleggingen. Aalerud står bak en rekke spennende, miljøvennlige prosjekter i nærområdet, og seksti års erfaring gjør dette til en av veteranene i bransjen.

Norconsult har svarene

Siden Aalerud er en del av Norconsult, er det dette selskapet du bør gå til dersom du ønsker profesjonell hjelp, uansett hvilket type prosjekt du har i tankene. Den brede ressursbasen og en rekke kontorer landet rundt (verden rundt!) gjør det mulig å finne de rette menneskene på lokalt basis. De fleste markedsområder er dekket, derfor er selskapet nummer én på sitt felt. Rådgivning i toppklassen – det er nettopp dette du trenger for prosjektet ditt. Den lange erfaringen fra mange ulike bygg og miljøvennlige anlegg gjør Aalerud og Norconsult til din beste venn. Ta kontakt direkte med ditt lokale kontor, eller besøk hovedkontoret i Sandvika for å komme i direkte kontakt med mennesker som kan guide deg gjennom hele prosessen fra A til Å.